Storviks Maskinservice AB

Storviks Maskinservice AB grundades 1988 och har sedan dess förvaltat eftermarknaden av jordbruks- och entreprenadmaskiner i Gästrikland med omnejd. Under de snart 30 år som företaget varit verksamma har kundområdet utökats och numera sträcker sig serviceområdet även till Dalarna och Hälsingland.

Vår målsättning är att våra kunder känner igen oss som en pålitlig partner, där vi finns tillgängliga för snabb service med god kvalitét. Marknaden idag ställer höga krav och för att undvika stillestånd i din produktion strävar vi alltid efter att leverera snabb service. Ditt jordbruk är viktigt för oss!

I vår verkstad i Storvik arbetar idag fem anställda och vi tar in maskiner för underhåll och service inom områdena jordbruk, entreprenad, grönytemaskiner, redskapsbärare etc. Ytterligare verksamhetsområden är  hydraulik, luftkonditionering (AC), montering av fordonsglas och installation av alkolås. Vi erbjuder även fältservice och har två komplett utrustade servicebilar till vårt förfogande.

Vi är stolta att arbeta med marknadens ledande varumärken - New Holland, Case IH och JCB. I vår butik i Storvik tillhandahåller vi ett brett sortiment av reservdelar från eget lager.

Välkommen in!

/Ulf Södergren och Matts Gunnarsson

Välkommen in till oss!